Vis bedriften fra sin beste side

Grafisk design

Grafisk design bør brukes aktivt på nettsiden for å understreke og kommunisere budskapet til bedriften.
En designmanual gjør profilen til virksomheten lettere gjenkjennelig når det visuelle går som en rød tråd gjennom alt fra nettsider og sosiale medier til brosjyrer og visittkort.
God grafisk design er med å skape en helhetlig visuell identitet.

graphics hero image
styrk merkevaren din

Styrk merkevaren din

Ved å benytte konsistent designstil i alle markedsføringskanaler gjør du merkevaren din både sterkere og lettere gjenkjennelig.
God design vil hjelpe kundene å raskt forstå hva dere tilbyr. Vi i Vivid Media har lang erfaring med grafisk design og skreddersyr moderne og innovative nettsider.

Vi hjelper gjerne med

garfisk design

Grafisk design

Vi er ikke redde for å tenke nytt og vi har stor lidenskap for grafisk design. Med kreativ tenking skaper vi design som leverer resultater. Vi hjelper med logo, visittkort, flyer og banner design.

trykksaker

Trykksaker

Vi bistår med trykk av visittkort, flyers, banners og annet reklame materiell.

Skill deg fra mengden

Det finnes nok av kjedelige standardiserte nettsider på nettet, med en liten logo plasser i øverste hjørne som det eneste «skreddersydde» elementet. Våre nettsider er annerledes. Med en høy grad av kompetanse innen grafisk design sørger vi for å gi nettsiden din et unikt design ved å tilpasse de visuelle elementene på nettsidene til din bedrifts designprofil.

Kvalitet i alle ledd

For mange bedrifter er nettsiden det viktigste ansiktet utad, og det er utrolig viktig med høy kvalitet på de grafiske elementene. Nettsider med dårlig laget grafikk blir fort kategorisert som useriøse, og kan ødelegge for bedriftens renommé. Vi sørger for en profesjonelt gjennomført stil når det gjelder valg av farger, grafikk og sørger dessuten for å innarbeide bedriftens logo i hjemmesiden slik at nettsiden fremstår som stilren, enkel og elegant.

den viktige

Den viktige røde tråden

For at kundene skal huske produktene og tjenestene dine, er det viktig at bedriftsprofilen går som en rød tråd gjennom alle de ulike kanalene du benytter. Vi ordner det slik at nettsider, sosiale kanaler, brosjyrer, skilting og visittkort gir et helhetlig og stilrent inntrykk. Dette gjør at kunden kjenner igjen bedriften din, og kommer tilbake igjen - og igjen.