Spre Budskapet – Øk Salget Raskt

Annonsering

Digital markedsføring gjør det mulig med målrettet annonsering rettet mot helt spesifikke kundegrupper.
Dette øker sjansen for at annonsene som blir vist er mest mulig relevante, og virkelig treffer riktig målgruppe med det rette budskapet. Du kan nå ut til potensielle kunder akkurat i rett øyeblikk når de er klare til å gjøre et kjøp.

annonsering
mer for mindre

Mer for mindre

Ved å investere i digital annonsering får du mye for pengene, og kan fortløpende måle resultatene. Vivid Media har solid kompetanse innen digitale annonser og vi hjelper deg å få mest mulig ut av markedsføringsbudsjettet.

Vi hjelper gjerne med

sosiale medier

Sosiale medier

Mer enn 80% av nordmenn mellom 16 og 79 år benytter sosiale medier. Dette gjør annonsering på sosiale plattformer til et viktig verktøy for å øke synligheten til bedriften. Vi hjelper til med administrasjon av kontoer som Facebook, Instagram og LinkedIn.

google

Google

Så mye som 5.4 milliarder søk utføres på Google hver eneste dag over hele verden. Faktisk utgjør Google 90% av all søkemotorbruk!
Vi hjelper deg å få på plass Google Ads og Google Min Bedrift, analyserer resultatene av kampanjene og optimaliserer kontinuerlig slik at du får mest mulig ut av annonsebudsjettet.

helhetlig merkevarebygging

Helhetlig merkevarebygging

Det er viktig at de digitale annonsene er effektive, men det er også viktig at annonsene bidrar positivt til bedriftens merkevarebygging. Potensielle kunder treffer ofte beslutninger ikke kun basert på enkeltannonser, men benytter et vidt spekter av digitale kanaler som anmeldelser på nettet og sosiale medier i løpet av kundereisen. Retargeting er en effektiv annonsemetode for å minne potensielle kjøpere om et produkt eller en tjeneste de har sett på tidligere og er i ferd med å bestemme seg for å kjøpe.