Vi Hjelper Bedrifter Med å Oppnå et Konkurransefortrinn i en Tilkoblet Verden

FOR Å KOMME TIL DET NESTE NIVÅET
Arrow
Innovative løsninger - Vivid Media AS- Mediebyrå i bergen - nettsider, annonsering, grafisk design, innhold & SEO
Guarantee
100% money back
Målbare resultater - Vivid Media AS- Mediebyrå i bergen - nettsider, annonsering, grafisk design, innhold & SEO
Awards
7 gold wins
oppnå konkurransefortrinn med nettside design, annonsering og markedsføringsstrategi med vividmedia.no

Digital

vividmedia.no
SEO og Søkemotoroptimalisering
Når vi produserer tekster til nettsider, sørger vi for å optimalisere innholdet for å øke synligheten på Google. Dersom et av målene dine med nettsiden er å rangere på førstesiden av Google, kan vi dessuten hjelpe deg å evaluere vanskelighetsgraden og utforme en plan for hva som skal til for å tiltrekke seg mer trafikk ved å rangere høyere på søkemotorene.
De Vikitge sokeordene

De Viktige Søkeordene

Ved å kartlegge de viktigste søkeordene relevante for dine produkter og tjenester finner vi frem til søkeord med liten grad av konkurranse, men høyt nok volum til å tiltrekke seg trafikk. Dette gjør det mye lettere for nettstedet ditt å rangere på førstesiden av søkeresultatene på Google. Ved å gjøre smarte valg på et tidlig tidspunkt, kan du gradvis øke den organiske trafikken til nettstedet etter hvert som nettstedet får høyere autoritet og du får bedre synlighet på Google.

tejst produksjon

Tekst Produksjon

Kort og konsise tekster er enormt viktig for å nå frem med det rette budskapet. Vi utvikler og tilpasser teksten på nettsiden slik at den gjenspeiler verdiene og målene til bedriften. Med tilgang til et nettverk av kompetente tekstforfattere sørger vi for at tonen på teksten fremstår som profesjonell og tilpasset målgruppen din.

regelmessige blogginnlegg

Regelmessige Blogginnlegg

Søkemotoroptimalisering krever en langsiktig plan når det gjelder å produsere innhold som er bra nok til å tiltrekke seg Googles oppmerksomhet. Vivid Media kan være en langsiktig partner som hjelper deg å produsere regelmessige blogginnlegg som gjør at nettsiden din fremstår som troverdig og oppdatert samtidig som du øker synligheten din på Google. Ved å gi oss eksempler på tjenester, temaer og nøkkelord, sørger vi for tekster skrevet av profesjonelle norske tekstforfattere.

grafisk design

Grafisk design

Når du benytter Vivid Media som SEO-konsulent for nettsidene dine gjør vi en teknisk analyse av nettstedet for raskt å kunne kartlegge de mest kritiske feilene som må rettes opp. Vi ser dessuten gjennom alt eksisterende innhold for å finne ut hva som må optimaliseres. Ofte finner vi problemer som lenker som ikke fungerer, repeterende innhold, trege nettsider og bilder som ikke er optimalisert. Sammen med kunden lager vi en tiltaksplan som gjør at du raskt bedrer mulighetene dine for å oppnå bedre resultater på Google.

Foto og Video
Kontakt oss vividmedia.no

Visuell Kvalitet

Høy kvalitet og profesjonelt tilpasset innhold er nøkkelen til suksessfull markedsføring. Enten det er i form av video, foto eller tekst kommuniserer det budskap, verdier, produkter og tjenester. Det beste innholdet skaper tillit og verdi. Det forbedrer rangeringen på Google og øker organisk trafikk. Godt laget innholdsmarkedsføring øker salget ved å tilby kunder informasjonen de trenger for å ta en god kjøpsbeslutning.

Kartlegging vividmedia.no

Styrket Merkevare

Ved å legge fokus på kvalitetsinnhold skaper man positive opplevelser for både nye og gamle kunder som gjør at de besøkende kommer tilbake igjen og igjen. Vivid Media har tilgang til et nettverk av eksperter innen ulike typer innholdsproduksjon. Vi elsker faget vårt og gjør alltid vårt ytterste for å styrke merkevaren din.

Vi hjelper gjerne med

design prossess hos vividmedia.no

Videoproduksjoner

Videopresentasjoner kan formidle budskap på en effektiv måte og sørge for en sterk økning av salget. Vi starter alltid et filmoppdrag med å kartlegge hva som skal være i fokus på lerretet og enten det gjelder videoproduksjon til web eller sosiale medier, sørger vi for å skreddersy en video tilpasset målgruppen. Vi kan hjelpe deg med alt fra kule småsnutter for sosiale medier til seriøse bedriftsvideoer. Uansett hvilke type prosjekt lover vi høy grad av kvalitet og kreative vinklinger som får frem ekte følelser.

kvalitetskontroll hos vividmedia.no

Lengde på videoen

Internettbrukere har generelt litetålmodighet, og vil ha lynraske svar på det de lurer på. Lager du en video forå promotere bedriften bør den kortes ned så mye som mulig uten at det går utover budskapet du ønsker å levere. Over 50% av seerne faller fra allerede etter30 sekunder, og et fåtall er villig til å se reklame- eller promoteringsvideoerpå over 60 sekunder. Det gjelder å lage kompakte og engasjerende videoer med etlett forståelig budskap.

Levering av målbare resultater fra vividmedia.no

Bilder på Nettsidene

Det kan være fristende å benytte lisensfrie bilder man finner gratis tilgjengelig på nettet, men det fører ofte til at man ender opp med nettsider med lite personlighet. For bedrifter som er opptatt av å fremstå som transparente og ekte er det en god ide å presentere bilder av bedriften, lokalene og de ansatte. For mange kunder er det viktig å forstå hva bedriften står for, og klikker man seg inn på en norsk nettside full av bilder som er lastet ned fra internasjonale billedbanker kan det virke useriøst og skade bedriftens troverdighet.

Vivid Media har spesialavtaler med fotografer som kan hjelpe deg med profesjonelle bilder av virksomheten din. Vi sørger dessuten for at bildene dine er tilpasset Google slik at de kommer høyt opp på lista når noen søker etter bedriften.

Vedlikehold på nettsider, google ads hos vividmedia.no

Ikke for stort - Ikke for lite

Har man tatt et flott profesjonelt bilde kan det være fristende å legge det ut med høy oppløsning. Her er viktig å finne en god balanse og innskrenke seg nok til at nettsiden ikke blir for treg og tung for de besøkende. Det finnes flere programmer som gjør en god jobb med å komprimere billedfiler uten at kvaliteten blir nevneverdig dårligere, og man kan også benytte CDN nettverksservere som gjør det raskere å laste bilder fra nettsiden din. En rask nettside er dessuten essensielt dersom du ønsker å rangere høyt på Google.

Hvem-er-vi